Velkommen til Piil og Co

Kære Gæst, Samarbejdspartner & Ven.

Efter at have kokkereret, smagt og udviklet koncepterne på Axelborg, i Operaen, Tivoli og i Taarnet på Christiansborg er tiden moden til det næste skridt for mig. Et skridt væk fra stenbroen og ud i Dyrehaven til Piil & Co. 

Jeg har altid drømt om at have et sted, hvor jeg kunne arbejde i pagt med naturen og de afvekslende årstider. At blive traktør i Piil & Co rummer netop denne mulighed, derfor kunne jeg ikke sige nej da muligheden pludselig bød sig. Når du besøger Piil & Co vil du hurtigt kunne forstå mit “skridt”, der er så betagende herude året rundt. 

Piil & Co – tilbage til naturen i fantastisk rammer!
Herude har jeg samlet et talentfuldt hold som sammen med mig vil sikre dig den bedst tænkelige oplevelse. Vi kan imødekomme stort set alt i vores fleksible rammer, noget jeg altid har drømt om at kunne tilbyde.

I restauranten, men den fine udsigt, kan du nyde lækre middage, frokoster eller afholde den næste store runde fødselsdag, konfirmationen, firmafesten, walk & talk møder i forbindelse med firmaarrangementer, ja stort set alt kan afholdes herude, det eneste der ikke kan ændres er den fantastiske kulisse – naturen. Du kan også komme forbi og få lidt let at spise og drikke i vores Skovbar, mulighederne er mange. 

Jeg har mange spændende initiativer og arrangementer på skærebrættet lige nu. Ting, jeg brænder for sammen med holdet i Piil & Co.
Vi glæder os meget til at byde dig velkommen i skoven.  

Hold kontakten til mig 
Ønsker du at blive ved med at modtage information fra mig vedrørende vores aktiviteter og gode tilbud i Piil & Co. Så venligst udfyld formularen til højre. På forhånd tak.  

Jeg glæder mig til at se dig igen!

Skovhilsner,
Rasmus Bo Bojesen

Oplysninger du angiver indsamler Piil & Co og opbevare sikkert. Din data benyttes udelukkende til at sende dig relevante oplevelser og tilbud.
På intet tidspunkt og under ingen omstændigheder bliver din oplysninger solgt eller benyttet af tredjepart, uden din bekræftelse.

Skovbaren

Åbningstider

LØRDAG
11.00 – 17.00

SØNDAG
11.00 – 17.00

Restauranten

Åbningstider

ONSDAG
11.00 – 16.30

TORSDAG
11.00 – 16.30

FREDAG
11.00 – 16.30

LØRDAG
11.00 – 16.30

SØNDAG
11.00 – 16.30

Få nyheder

Sendt til din inbox

Få besked om kommende arrangementer, events og særlige tilbud.