Selskabsmenu – Efteråret 2019

FORRETTER 125,-

Pocheret trøffelæg med grancreme og bedesalat

Klassisk terrin af vildsvin med et strejf af enebær hertil svampepuré og tranebær

Cremet jordskokke suppe med friske æbler og kamilleolie

Kaninrillettes rørt med estragon, mild chili og salat af eddikebagte æbler

Sprød kurv af boghvede fyldt med skovsyre, løgkarsecreme, maltjord og varmtrøget laks

MELLEMRETTER 145,-

Sprødstegt torsk, persillerod, multebær og sprøde jordskokker

Carl Johan, bøgehatte, trompetsvamp, rørhat – syltede, stegte og 
serveret med glaserede skorzonerrødder og pærer

Pain d’Epices anrettet med glaceret kalvebrissel, ristede kantareller og citroncreme

 Jomfruhummertartar, bøgebladsalat og creme af skovsyre

Ristede kastanjer, bedecrudité, gråand og honningcreme

HOVEDRETTER 235,-

Grillet krondyrfilet, ovnbagt græskar, cremede kantareller og kartoffelkroketter

Stegt, saltet dådyrkølle med enebær, agernpuré, ristede Carl Johan svampe og boghvedecrumble

Sprødstegt perlebyg, grillet portobello, skovsyresalat og trøffelsky

Ristede kastanjer og syltet selleri, svampe consommé og glaceret andebryst

Stegt pighvar med hyben og malurt sauce + 60 kr.

Ragout af bønner, kartoffel og peberrod – hertil røget oksebryst og gransauce

Stegt due med mormors flødesovs, syltede perleløg og solbærgelé + 60,- kr.

OST & DESSERT 130,-

Gratineret Ask ost, syltede bøgehatte, gransne og bøgebladsalat

De bedste danske oste vi kan finde…. Det kunne være; Havarti fra Holte eller Brie fra Møen – som serveres med appelsinsyltede valnødder

Lun Brunsviger med pigeonæbler, brunet smøris og peberkaramel

Pærer pocheret med jernurt, Gode råd og friskrørt vaniljeis med lun Oialla chokoladesauce

Lun chokoladekage, friske hasselnødder, kvædekompot og karamelis

Citronfromage med fennikelkompot, ristede mandler og kamillemarengs

Skovbaren

Åbningstider

Åbner 17. august

LØRDAG
11:00 – 16:00

SØNDAG
11:00 – 16:00

Restauranten

Åbningstider

Åbner lørdag den
31.8 kl. 12.00

LØRDAG
12:00 – 16:00

SØNDAG
12:00 – 16:00

Få nyheder

Få besked om kommende arrangementer f.eks. Chokoladeuge, Mortensaften og teatermenuer mv. I nyhedsbrevet skrives også om særlige fordele for trofaste gæster.

Tak for din tilmelding