Selskabsmenu

Forår 2020

FORRETTER

Asparges suppe med syltede grønne asparges og malt chips.

Fritterede blåmuslinger med asparges creme. Serveres med en salat af chili og æbler.

Tang roulade med kimchi salat og sprøde boghvede kerner.

Tun capaccio med råmarinerede solbær, oliven crumble, og ramsløg.

Lun pocheret multe, med brændte løg og løvstikke skum.

MELLEMRETTER – kr. 150,- per ret.

Rød knurhane med spicy peber chutney
(Tilføj gran crumble for +kr. 45,- ).

Røget kanin og confiteret persillerod med macadamia nødder og spinat. Dryppet med rød fyr olie.

Grape salat med sød kartoffel pure, syltede kammuslinger og ”purløgs-sne”.

Stegt boghvede risotto, med syltede spæde grøntsager og asparges skum.

Saltede kalvehaler på ærtekompot, med citron og ingefær. Hertil peberrods creme.

HOVEDRETTER

Rosa stegt lammebov på selleri bund, serveret med ingefær marinerede gulerødder, løvstikke-puré og fermenteret hvidløg. Hertil serveres nye danske kartofler.

Pocheret torsk, med honning glaserede spæde grøntsager og sprøde persillerods-chips. Hertil serveres nye nye danske kartofler.

Farseret helstegt poussin, med en salat af boghvede, fermenteret hvidløg og chili sauce.

Kikærter vendt med løvstikke, karamelliseret løg og stegte auberginer i hvidløgs sky. Hertil serveres sprød selleri.

Langtidsstegt frilands gris med salvie creme, syltede glaskål og røget enebærsauce. Hertil serveres løvstikke-kartofler

OST & DESSERT

De bedste danske oste vi kan finde…. Det kunne være; Havarti fra Holte, Brie fra Møen og Enghavegård Osteri ved Ho bugt – serveres med appelsinsyltede valnødder.

Klassisk citrontærte med brændt hvid chokolade.

Baba au Rhum med ristede hasselnødder og kanel-is.

Sprøde bunde af feuilletine og praline, lagt lagvis med 100% Oialla chokolade og 55% mælke chokolade.

Solbær i sprød chokolade og karamel, med mjødurt.

Sensommer 2020

FORRETTER

kr. 135,- per. ret

Svampe suppe med syltede kantereller og malt chips.

Fritterede blåmuslinger på morkel creme og salat af chili og æbler.

Tang roulade med kimchi salat, sprøde boghvede kerner.

Tun capaccio med råmarinerede solbær, oliven crumble, og ramsløg.

Lun pocheret multe med brændte løg og salvie skum.

MELLEMRETTER

kr. 150,- per. ret 

Rød knurhane med spicy peber chutney (Tilføj gran crumble for +45 kr).

Røget kanin, confiteret persillerod med macadamia nødder og spinat. Dryppet med rød fyrolie.

Blommesalat med sød kartoffelpure, tempura-stegte tigerrejer og ”purløgssne”.

Stegt boghvede risotto med syltede og brændte løg. Hertil ærteskum.

Saltede kalvehaler på hasselnød og svampe kompot med citron og ingefær. Hertil peberrodscreme.

HOVEDRETTER

kr. 245,- per. ret

Rosa-stegt lammebov på selleri bund med ingefærmarinerede gulerødder, spinatpure og fermenteret hvidløg. Hertil pommes rosti .

Pocheret torsk serveret på safran brandad med glaserede små rødbeder og gulerods chips dryppet med granolie.

Farseret, helstegt poussin med en salat af boghvede og fermenteret hvidløg. Hertil chili sauce.

Kikærter vendt med estragon, karamelliseret løg og stegte aubeginer i hvidløgs sky. Hertil sprød selleri

Langtidsstegt frilands gris med salvie creme, syltede glaskål og røget enebærsauce. Serveres med asparges kartofler vendt i persille-pesto.

OST & DESSERT

kr. 145,- kr.

De bedste danske oste vi kan finde…. Det kunne være; Havarti fra Holte, Brie fra Møen og Enghavegård Osteri ved Ho bugt – serveres med appelsinsyltede valnødder.

Varm æble galette serveret med sprøde havre florentiner og kanel-is.

Baba med rom, ristede hasselnødder og luftig chokoladecreme.

Valnødderand med syltede pærer og ingefær-is

Bagt chokolade tærte med pocherede blommer og karamel.

Skovbaren

Åbningstider

LØRDAG
11.00 – 17.00

SØNDAG
11.00 – 17.00

Restauranten

Åbningstider

ONSDAG
11.00 – 16.30

TORSDAG
11.00 – 16.30

FREDAG
11.00 – 16.30

LØRDAG
11.00 – 16.30

SØNDAG
11.00 – 16.30

Modtag vores nyhedsbrev

Få besked om kommende arrangementer, events og særlige tilbud.