Selskabsmenu

Vinter 2020

FORRETTER

Klar svampe suppe med sprængt fjerkræ og syltede Karl Johan svampe, hertil trøffel skum.

Fritterede muslinger med jordskokke creme og en salat af chili og æbler.

Tang roulade med kimchi salat og sprøde boghvede kerner.

Vildt-carpaccio med råmarinerede solbær, en svampe crumble og estragon.

Lun pocheret multe med brændte løg og syltede havtorn.

Jomfruhummertartar med en bøgebladsalat. (Tilføj en creme af skovsyre for kr. 25,-).

MELLEMRETTER 145,- per ret.

Stegt pighvar med spicy peber chutney. (Tilføj en gran crumble for kr. 45,-).

Salat af ristede kastanjer og brombær, med røget andebryst, der er dryppet med rød-fyr olie.

Blodappelsin salat med sød kartoffel pure, syltede kammuslinger og gran.

Vinter gryde af gule beder, linser, Karl Johan svampe og skorzonerrødder, hertil serveres en peberolie.

Sprød svampe kurv fyldt med salat af sprængt vildsvin, friteret selleri og masser af karse.

HOVEDRETTER

Kalveskank i kirsebær sauce med brændte løg, karamelliseret persillerod. Serveres med en grov selleri mos.

Stegt torsk med glaserede rødbeder og peberrod. Serveres med knuste safrankartofler.

Ragout af krondyr med syltede løg og saltet selleri. Serveres med ingefærmarineret gulerødder.

Fritterede Karl Johan svampe med glaserede skorzonerrødder og grønkål. Serveres med en kastanje creme.

Stegt due i fløde sauce med ristet grønkål og karamelliseret jordskokker. (Tilføj rå syltede brombær for kr. 45,-).

OST & DESSERT

De bedste danske oste vi kan finde…. Det kunne være; Havarti fra Holte, Brie fra Møen og Enghavegård Osteri ved Ho bugt – serveres med appelsinsyltede valnødder.

Varm æble galette, serveret med sprøde havre florentiner og kanel is.

Baba med vinterkrydderier, ristede hasselnødder og luftig chokoladecreme.

Valnødderand med syltede appelsiner og ingefær is.

Bagt chokolade tærte med pocherede kvæder og karamel.

Forår 2020

FORRETTER

Asparges suppe med syltede grønne asparges og malt chips.

Fritterede blåmuslinger med asparges creme. Serveres med en salat af chili og æbler.

Tang roulade med kimchi salat og sprøde boghvede kerner.

Tun capaccio med råmarinerede solbær, oliven crumble, og ramsløg.

Lun pocheret multe, med brændte løg og løvstikke skum.

MELLEMRETTER – kr. 150,- per ret.

Rød knurhane med spicy peber chutney
(Tilføj gran crumble for +kr. 45,- ).

Røget kanin og confiteret persillerod med macadamia nødder og spinat. Dryppet med rød fyr olie.

Grape salat med sød kartoffel pure, syltede kammuslinger og ”purløgs-sne”.

Stegt boghvede risotto, med syltede spæde grøntsager og asparges skum.

Saltede kalvehaler på ærtekompot, med citron og ingefær. Hertil peberrods creme.

HOVEDRETTER

Rosa stegt lammebov på selleri bund, serveret med ingefær marinerede gulerødder, løvstikke-puré og fermenteret hvidløg. Hertil serveres nye danske kartofler.

Pocheret torsk, med honning glaserede spæde grøntsager og sprøde persillerods-chips. Hertil serveres nye nye danske kartofler.

Farseret helstegt poussin, med en salat af boghvede, fermenteret hvidløg og chili sauce.

Kikærter vendt med løvstikke, karamelliseret løg og stegte auberginer i hvidløgs sky. Hertil serveres sprød selleri.

Langtidsstegt frilands gris med salvie creme, syltede glaskål og røget enebærsauce. Hertil serveres løvstikke-kartofler

OST & DESSERT

De bedste danske oste vi kan finde…. Det kunne være; Havarti fra Holte, Brie fra Møen og Enghavegård Osteri ved Ho bugt – serveres med appelsinsyltede valnødder.

Klassisk citrontærte med brændt hvid chokolade.

Baba au Rhum med ristede hasselnødder og kanel-is.

Sprøde bunde af feuilletine og praline, lagt lagvis med 100% Oialla chokolade og 55% mælke chokolade.

Solbær i sprød chokolade og karamel, med mjødurt.

Skovbaren

Åbningstider

LØRDAG
11:00 – 16:00

SØNDAG
11:00 – 16:00

Restauranten

Åbningstider

LØRDAG
12:00 – 16:00

SØNDAG
12:00 – 16:00

Få nyheder

Sendt til din inbox

Få besked om kommende arrangementer, events og særlige tilbud.