Mit hus er dit hus
Set med festarrangørens øjne har Piil & Co mange fordele. Man kommer ud i skoven og ind i en næste hjemlig atmosfære. Det er tæt på parkering, station og selskaber kan skræddersys til enhver lejlighed. Man kan være inde og ude. Til større selskaber sættes et fint telt op. Her kan man holde frokoster, middage og fester – private, i virksomheds regi og dem i forbindelse med netværk, loger, klubber el. lign.
Skræddersy dit selskab
Vi skaber sammen en oplevelse,
der vil blive husket
SELSKABER HOS PIIL & CO
Dyrehaven har alle dage haft en særlig beliggenhed. Det er en rigtig skov lige uden for hovedstaden. Nem at komme til for københavnere og turister, som tager toget til fine Klampenborg station eller parkerer tæt ved – og går videre til fods (det tager ti minutter) eller lader sig transportere af prustende heste i drosche.
Lige der, hvor vejen slår en bugt, ligger det yndigste hus. Sort med stråtag og en skovsø som baggrund. Kirsten Piils hytte har en dejlig terrasse i sol og læ og den lyse spisestue til et godt måltid mad. Et hus med sans for stil, mad og gode samtaler. En sand lille perle i Dyrehaven.


Lokaler og muligheder
Spis i den smukke stue med udsigt til skoven gennem småsprodsede vinduer. Vi dækker fint op med lys, blomster og vil hele vejen igennem servere og forkæle gæster og deres værter.
Menu og måde tilpasses det enkelte selskab. I stuen kan være 80 gæster. Er I flere er der mulighed for at sætte et hvidt telt op på pladsen. I teltet er fint plads til 150 gæster.
Maden er fortrinsvis dansk og selvfølgelig med inspiration fra skoven. Vildt, duer, svampe, vilde urter og blomster er naturlige her.
I mellem retterne, kan vi også hjælpe med underholdningen. Vi kan f.eks anbefale den fantastiske violinist, Andreas Bernitt. Du kan læse mere om hans musik her.
Brunchmenu
380,00 kr. pr person inklusive drikkevarer
Buffet eller family-style
Ad libitum appelsin og tomatjuice, kaffe og the
Dansk frokost
695,00 kr. pr. gæst. Varighed 4 timer.
Buffet eller family-style
Is-vand på bordene
Vinmenu -og mulighed for øl og sodavand
Friskbrygget kaffe og Oialla chokolade
Middag
895,00 kr. pr. gæst. Varighed 4 timer.
Bobler og salte snacks
3 retters menu eller 7 retter serveret family-style i skåle på bordet
Is-vand på bordene
Vinmenu -og mulighed for øl og sodavand
Friskbrygget kaffe med Oialla
Konfirmation
1095,00 kr. pr. gæst. Varighed 6 timer.
Velkomst med bobler og salte snacks
3 retters menu
Vinmenu og mulighed for øl og sodavand
Frisk brygget kaffe og konditorens konfirmationskage
Dyrehavefest
1400 kr. pr. gæst. Varighed 8 timer.
Bobler med salte snacks
3-retters menu eller 7-retter serveret i family-style
Is-vand på bordene
Vinmenu -og mulighed for øl og sodavand
Kaffe med Oialla chokolade og 2 slags avec
Efter middagen, fri-bar med vin, øl, og sodavand
Natmad
Planlægning trin for trin
Klik ind og læs mere
Selskabsmøde
For alle selskaber afholdes et indledende selskabsmøde, og en aftale udarbejdes herefter på skrift, så der ikke kommer overraskelser i hverken indhold, forløb eller pris.
Vi aftaler også andre praktiske ting på mødet. Blandt andet:
- hvordan bordene skal opstilles
- hvor mange I bliver
- om der er gæster med særkost eller allergi
- om der skal der være musik og underholdning
- om vi skal booke en DJ eller et band.
- om der er særlige ønsker til blomsterdekorationerne
Når vi har alle dine valg omkring festen på plads, kan vi give dig prisen på arrangementet.
Velkomst & Mad
Velkomsten kan være kort eller lang, med servering af ét glas eller flere. Servering kan f.eks. være bobler, Cremant eller Champagne, et glas Rosé eller en drink med Gin og Rose lemonade pyntet med et fint rosenblad.
Til selskaber serveres oftest menu og sjældent buffet. Menu kan være både 3-4 og 5 retter med og uden kanapéer og natmad. Men vi har også selskaber, hvor forret eller hele menuen serveres som hjemme i familien, eller hvor der grilles på en sommeraften.
Maden kan laves helt efter ønske. Det kan være en masse små retter eller rustikke herregårdsportioner. Eller grønt & frækt eller serveret Michelin style.
Et skønt team af professionelle kokke er altid klar til tilberede den ønskede menu af årstidens bedste råvarer.

Vin & kaffe
Til middagen kan der nydes gode vine efter forbrug dvs. at der betales flaske for flaske, eller vinmenu som oftest er et glas per ret. I kan også vælge ad libitum dvs. frit forbrug til en fastsat pris.
Efter middagen skal der måske bydes kaffe med eller uden avec og sødt. For selskaber, hvor der skal ske lidt mere, er der bar bagefter. I kan vælge bar med øl og vin, eller I kan krydre med sjusser eller toppe med cocktails.
Selskabet kan slutte af med lidt snack, en godnatpølse, sliders eller sandwich.

Skovbaren
Åbningstider
LØRDAG
11.00 – 17.00
SØNDAG
11.00 – 17.00
Restauranten
Åbningstider
ONSDAG
11.00 – 16.30
TORSDAG
11.00 – 16.30
FREDAG
11.00 – 16.30
LØRDAG
11.00 – 16.30
SØNDAG
11.00 – 16.30