Cookies og persondata

Når du køber varer eller ydelser fra eller i øvrigt interagerer med Piil & Co APS behandler vi dine personoplysninger som dataansvarlig. Læs mere om vores Cookie og persondatapolitik nedenfor

 

Cookies

Når du bruger vores hjemmeside, bliver nogle oplysninger registreret via en cookie, som er en lille fil, der bliver gemt på din computer. Med en cookie kan vi registrere dine valg og indtastninger, og efterfølgende kan vores hjemmeside genkende din computer.

En cookie er ikke farlig for din computer, og den kan ikke indeholde virus. Den registrerer alene, at du tidligere har besøgt vores hjemmeside. Du kan til enhver tid slette cookies i dine internetindstillinger.

Vores hjemmeside anvender forskellige cookies og relaterede teknologier til forskellige formål, herunder:

Cookies for at muliggøre, facilitere og strømline vores hjemmesiders funktionsdygtighed på tværs af forskellige hjemmesider, enheder og browser sessioner.

Cookies for at forenkle din adgang til og brug af vores hjemmesider og gøre adgangen mere smidig.

Cookies til at monitorere og analysere ydelsen, driften og effektiviteten af vores hjemmesider, så vi kan forbedre og optimere dem.

Cookies til at vise dig indhold (som kan indeholde markedsføring), der er mere relevant for dig, herunder f.eks. ved at individualisere indholdet i nyhedsbreve, hvis du har givet samtykke til at modtage nyhedsbreve fra os.

Cookies til at opdage og forhindre svig eller andre ulovlige handlinger.

Vi kan også tillade vores forretningspartnere, at placere cookies på din enhed. Vores partneres cookies placeres med henblik på at indsamle oplysninger, så de kan levere ydelser til os.

Læs her, hvordan du sletter eller blokerer cookies: minecookies.org/cookiehandtering

 

Persondatapolitik

 

Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Vi er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig.
Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor:

Piil & Co
Dyrehaven 7,
2930 Klampenborg

Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Formålet med behandlingen af dine personoplysninger er at håndtere dine bordreservationer, dine køb af arrangementer og dine henvendelser via kontaktformularen, så du får den bedst mulige oplevelse, ifm. besøg hos Piil & Co.

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

Navn, e-mail, telefonnummer, evt. IP, evt. persondata som du oplyser som kommentar til din henvendelse, evt. betalingsoplysninger ifm. betaling

Hvor dine personoplysninger stammer fra

Personoplysninger stammer fra de oplysninger du selv afgiver til os ifm. med henvendelser online, via e-mail eller telefon.

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger i 12 måneder efter din seneste henvendelse.

Behandling af personoplysninger når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev registrerer vi din e-mailadresse og eventuelle andre kontaktinformationer for at kunne sende vores nyhedsbreve til dig. 

Vi bruger også cookies og lignende teknologier til at spore dine handlinger på vores hjemmeside. Disse oplysninger bruges til at individualisere de tilbud og nyheder, vi sender til dig. 

Vi behandler de nævnte oplysninger på baggrund af det samtykke, som du afgiver ved tilmeldelsen til vores nyhedsbreve. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at framelde dig direkte i et af de nyhedsbreve, vi sender til dig. 

Vi videregiver som udgangspunkt ikke personoplysninger om dig til tredjemand uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet hertil i henhold til loven.

Vi overlader i en række tilfælde behandlingen af dine personoplysninger til vores databehandlere. Dette er eksempelvis tilfældet, når vi lader vores data blive hostet hos en ekstern leverandør, og når vi lader et professionelt betalingssystem varetage modtagelsen af din betaling på vegne af os.

Som udgangspunkt behandler vi personoplysningerne indtil du tilbagetrækker dit samtykke til at modtage vores nyhedsbreve.

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.
Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling
Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Få nyheder

Få besked om kommende arrangementer f.eks. Chokoladeuge, Mortensaften og teatermenuer mv. I nyhedsbrevet skrives også om særlige fordele for trofaste gæster.

Tak for din tilmelding