Det lille konditori i skoven

Inspireret af skovens skønhed og med et udpræget fokus på smag, kvalitet og æstetik. Vores lille, men ambitøse konditori i hjertet af Dyrehaven producerer kager, chokolade og andre søde sager, hvor målet er:
Smag, smag og smag

Se vores værker

Håndværk med fokus på

Smag, kvalitet og æstetik 

Små æstetiske værker – der kan nydes af alle!

Hos Piil og Co’s konditori kan du bestille kager og tærter med hjem til forkælelse af familie og gæster.

Vi tilbyder kager og tærter, der smager efter sæson og naturen. For eksempel laver vi i sommermånederne tærter med danske jordbær og skovbær, på en fantastisk mazarinbund og til slut, ristede Piemonte hasselnødder på toppen.

Er du mere til de tungere slags kager, vil du kunne lide vores chokoladekage baseret på vores egen økologiske Oialla chokolade, med bløde bunde, sprøde kakaonibs og med et frækt tvist af f.eks. fyrrenål og skovmærke.

Vores tærter passer til mellem 12-14 personer, og koster 395.- kr. Bestilling sker via. email til vores konditor, hvorefter kagerne vil være klar 3 dage senere. Du kan bestille gennem knappen nedenfor. Vores kager og tærter kan afhentes hos Piil og Co, Dyrehaven 7, onsdag-søndag fra klokken 10.00 – 16.00.

Vores hjemmelavede kager og tærter kan holde sig en nat i køleskabet – men vi anbefaler, at du altid nyder dem friske! 

Konditori

Vores kreationer

Vores udvalg ændrer sig fra sæson til sæson, så du ved, at vi benytter de bedste og mest friske råvarer.
Nedenstående er vores sommerudvalg – klar til levering.

Jordbærtærte

Vores helt egen sommertærte!
Lavet med friske danske jordbær og skovbær, lagt på en fantastisk mazarinbund og til slut, ristede Piemonte hasselnødder på toppen.

Vores konditori nydes af store, som små

Hos Piil & Co arbejder vi med smag, æstetik og kvalitet i alle vores kreationer.

Smagen kommer først. Vi ønsker, at du, dine venner, din familie og dine kunder skal nyde hver eneste bid og blive beriget med en smagsoplevelse, der ikke er set før.

Vi arbejder derefter med æstetik og kvalitet. Vi er fast besluttet på at levere et produkt, der både kan nydes med dine smagsløg – og dine øjne. 
Derfor benytter vi også udelukkende råvare af så høj kvalitet som muligt – f.eks. vores egen økologiske, vilde chokolade fra Bolivias Amazon jungle, Oialla.

Dertil er alle vores værker håndlavet med nænsomhed og en professionalisme, som vi har trænet i mange, mange år.

I konditoriet har vi hver dag travlt med at forberede leveringer af kager, chokolade m.m. til Københavns kontorer og cafeer. 
Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan levere til din virksomhed eller forretning? Så kontakt os gennem knappen nedenfor.

Skal du giftes? Lad os stå for din bryllupskage!

Til din store dag, er kun det bedste godt nok.
Vores bryllupskager er et eksempel af kompromisløs skønhed og smag. Til kagerne benytter vi udelukkende de bedste og mest eksklusive råvarer, som vi kan finde. 

For os handler det om at give dig og din partner en dag, hvor alle parametre er af så høj kvalitet som muligt.

Konditori

Har du prøvet Oialla Chokolade?

Hos Piil & Co benytter vi udelukkende Oialla chokolader, i vores kager og desserter.

Oialla er vores helt egen 100% økologiske chokolade, der er baseret på cacao-bønner fra urgamle cacaotræer i Bolivias amazon jungle.

Du kan læse meget mere og bestille Oialla gennem knappen nedenfor. Du er også velkommen til at komme forbi Piil & Co, hvor du selvfølgelig også kan købe og prøve Oialla chokolade.

Skovbaren

Åbningstider

LØRDAG
11.00 – 16.00

SØNDAG
11.00 – 16.00

Modtag vores nyhedsbrev

Få besked om kommende arrangementer, events og særlige tilbud.