Frokostmenu – Forår 2021

Vores frokostmenu inkluderer 8 retter, som vi vælger ud fra vores eksisterende frokostkort inklusiv en dessert – én af vores udsøgte hjemmelavede konditorkager.

 

FROKOST

STEGTE SILD
med grov sennep og æbler vendt med peberrod og honning

SALTEDE SILD
i spicy tomatcreme og masser af karse

KLIPFISK
vendt med kartofler, syltet blæretang og mjødurtcreme

LAKSETATAR
med stegte kapers, syltet fennikel og røget torskerogn

RØDSPÆTTEFILET
med grov remoulade og agurkesalat

KARTOFFELMAD
kartofler kogt med hvid peber hertil karrycreme, tørsaltet bacon og syltede rødløg 

KYLLINGEBRYST
med saltbagt selleri, hyldebærmarinerede jordskokker og chilicreme

MORMORS LEVERPOSTEJ
med sprødt peberbacon og rødbeder syltet med hvidløg

STEGT KALVEINDERLÅR
i papirstynde skiver med ristet boghvede og sprøde løg

OKSETATAR
med friske marksvampe, kantarel-trøffelcreme og saltet æggeblomme

FORÅRSRET – VARM RET
Gæret perlebygrisotto, syltede keiserhatte, sæsonens grøntsager og gammelknas ost

DESSERTER

Efter frokost serves kaffe/te, samt en af vores udsøgte konditorkager. Hertil et stykke af vores egen økologiske Oialla chokolade

Skovbaren

Åbningstider

LØRDAG
11.00 – 17.00

SØNDAG
11.00 – 17.00

Restauranten

Åbningstider

ONSDAG
11.00 – 16.30

TORSDAG
11.00 – 16.30

FREDAG
11.00 – 16.30

LØRDAG
11.00 – 16.30

SØNDAG
11.00 – 16.30

Modtag vores nyhedsbrev

Få besked om kommende arrangementer, events og særlige tilbud.