Frokostmenu – Efteråret 2019

Vælg imellem buffet eller 3 retters menu

  

Frokostbuffet med 6 komponenter 

Hjertesalat vendt i gran dressing med Nordsørejer, syltede melon tomater, glas melon og ærteskud

Danske kartofler vendt i løvstikke pesto og gammel knas med ristede boghvede kerner

Lun sommergrønt salat med citron timian og hvidløg

Varmrøget laks med rå marinerede bolsjebeder, fennikel og djævle sauce

Helstegt kalvefilet med peber sauce

Sprødstegt supreme kylling med salvie og hvidløg

 

3 RETTERS MENU

Sprød kurv af boghvede fyldt med skovsyre, løgkarsecreme, maltjord og varmt røget laks

Vildt ragout med glacerede selleri , kantarel/kejserhattecreme  det hele dryppet med frisk gran olie

Gulerodskage og solbærflødeboller  (serveres med kaffe/the)

Skovbaren

Åbningstider

LØRDAG
11:00 – 16:00

SØNDAG
11:00 – 16:00

Restauranten

Åbningstider

LØRDAG
12:00 – 16:00

SØNDAG
12:00 – 16:00

Få nyheder

Sendt til din inbox

Få besked om kommende arrangementer, events og særlige tilbud.

Få nyheder

Få besked om kommende arrangementer f.eks. Chokoladeuge, Mortensaften og teatermenuer mv. I nyhedsbrevet skrives også om særlige fordele for trofaste gæster.

Tak for din tilmelding