Frokostmenu – Forår 2020

Vores frokostmenu inkludere 8 retter valgt ud fra følgende sortiment ink. en dessert
Retterne serveres som enten buffet eller family-style

FROKOST

Modnede sild med karry creme af hyben og æbler, hertil råmarinerede solbær og maltjord

Lunstegt sild med rødbede pure, salat af bolsjebeder og fenikkel, ristet boghvede og honing sauce

Saltet torsk med skovsyre emulsion, syltede gule beder og gran olie

Håndpillede nordsørejer med dild creme og syltede grønne tomater, hertil creme af syltet ingefær, lime og chili

Mormors leverpostej med hvidløgs syltede rødbeder og peberbacon

Nye kartofler vendt i løvstikke pesto med gammel knas og ristet boghvede

Avokado med lime gele, syltet chili og saltet citron, hertil hjemmelavet ricotta med salvie

Sprødstegt rødspættefilet med grønkåls remoulade, syltet agurk og fritteret persille

Tartar af kalv med frisk peberrod, karse, sprøde jordskokkechips og syltede rødløg

Svinemørbrad med ristede svampe og estragon

Andepostej med tranebær og syltede grønne tomater

DESSERTER

Klassisk citrontærte med brændt hvid chokolade

Sprøde bunde af feuilletine og praline, lagt lagvis med 100% Oialla chokolade og 55% mælke chokolade

Skovbaren

Åbningstider

LØRDAG
11.00 – 17.00

SØNDAG
11.00 – 17.00

Restauranten

Åbningstider

ONSDAG
11.00 – 16.30

TORSDAG
11.00 – 16.30

FREDAG
11.00 – 16.30

LØRDAG
11.00 – 16.30

SØNDAG
11.00 – 16.30

Modtag vores nyhedsbrev

Få besked om kommende arrangementer, events og særlige tilbud.