Find vej til Piil & Co

Til Piil & Co kan du køre helt til døren i bus eller taxa.
Det er desværre IKKE tilladt at køre private vogne/biler ind i Dyrehaven uden skriftlig tilladelse.

Gæsterleverandører

Parkering og offentlig transport

Benytter I offentlig transport, at der er ca. 10 min. gang til og fra Klampenborg Station. Kommer I i egen bil, er der gode parkeringsforhold ved Klampenborg Station og Dyrehavsbakken. Kommer I hertil i bil med handicapskilt, er det tilladt at køre helt til døren, og parkere bagved huset mod søen. Tilladt kørsel skal ske gennem Kongeporten ved Bakken, der svinges til venstre ved Peter Lieps og derfra køres helt frem til Huset, som kommer længere fremme på venstre hånd.

Hestevogn

Ønsker I at komme hertil med hestevogn, er det specielt om vinteren nødvendigt med forudbestilling, så de står klar ved f.eks. Klampenborg Station, når I ankommer.

For bestilling kan kaperformanden Jørgen Jensen i Skovshoved kontaktes på telefon 39 64 02 04 eller på www.kaperjoergen.dk. Eller Buhls, Stalden i Taarbæk på telefon 39 63 75 74/23 44 41 48.

Vi hjælper gerne, når der skal bestilles busser. Så er vi sikre på at Bussen kommer til tiden. 

Handicapvenlighed

Fra Hjortekærporten til Eremitageslottet og fra Klampenborgporten til Skovridergården er der asfalteret. På nogle bakker er der asfalt. Vejene er generelt i god stand i Dyrehaven og farbare med kørestol. Der er p-pladser ved 15 af indgangene til Dyrehaven, og de er alle tilgængelige for kørestolsbrugere. Det er også muligt for handicappede at køre direkte til Piil & Co. Info-tavlerne ved Klampenborgporten og Fortunporten er anbragt, så de kan læses af kørestolsbrugere. Det er muligt at komme indenfor og spise i Spisestuen. Der er ikke handicaptoiletter her men over for Cirkusrevyen. Kommer I hertil i bil med handicapskilt, er det tilladt at køre helt til døren, og parkere bagved huset mod søen.
handicapvenlighed hos Piil & Co

Vareindlevering

Husets leverandører skal køre ind af Kongeporten og følge vejen til Peter Lieps, hvor der svinges til venstre og køres frem til Huset.

Alle leverancer til Piil & Co skal være afsluttet inden kl. 12 i sommerhalvåret og inden kl. 14 i vinterhalvåret.

Bemærk til Bakken kræves/købes særlig tilladelse.

Som leverandør til Piil & Co kræves der ikke særlig kørseltilladelse, du skal blot oplyse, at du er leverandør til Piil & Co og overholde tidsplanen.

Skovbaren

Åbningstider

LØRDAG
11.00 – 16.00

SØNDAG
11.00 – 16.00

Modtag vores nyhedsbrev

Få besked om kommende arrangementer, events og særlige tilbud.