Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Skovsalon hos Piil & Co – med Poul Duedahl

21. oktober @ 18:30 - 21:00

Poul Duedahl

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en spændende aften i selskab med Poul Duedahl, som vil fortælle om sin og Jeanette Varbergs nye bog ’ Den fjerde rytter -10.000 års epidemihistorie’.

Pressetekst fra bogen
De epidemiske sygdommes verdenshistorie, fra de første epidemier ramte de tidligste bønder til hele verdens befolkning blev ramt af Covid-19.

I begyndelsen af december 2019 følte den 57-årige rejehandler Wei Guixian i Wuhan sig småsløj. Hun opsøgte en læge for at få hjælp til at dulme symptomerne og vendte derpå tilbage til sin stadeplads på dyremarkedet. Tre måneder senere var smitten ude af kontrol og spredt i hele verden.

For langt de fleste af den moderne verdens indbyggere var det første gang, de så effekten af en pandemi med den angst og destruktion, som følger i slipstrømmen. I et historisk perspektiv var den til gengæld forventelig. Frygten for epidemierne er ældgammel, og det er helt uden sammenligning sygdomme, der helt frem til 2. Verdenskrig har været verdenshistoriens største dræber. Adskillige gange har pandemier ændret historiens gang og været afgørende for, om imperier bestod eller bukkede under, ligesom de har givet nye muligheder for de overlevende.

Til arrangementet vil vi servere en dejlig varm vinterret med et tilhørende glas vin.
– derefter Oialla chokolade og kaffe.

Til vores skovsalon vil du selvfølgelig have mulighed for at købe bogen hos Sophie Aller fra Under Bogen i Gentoftegade, som også er med til arrangementet.

Vi glæder os til at se dig til en spændende aften i skoven!
Skovhilsner,
Piil & Co.

Find vej til Piil & Co.
Benytter I offentlig transport, at der er ca. 10 min. gang til og fra Klampenborg Station.

Kommer I i egen bil, er der gode parkeringsforhold ved Klampenborg Station og Dyrehavsbakken.

Kommer I hertil i bil med handicapskilt, er det tilladt at køre helt til døren, og parkere bagved huset mod søen.

Tilladt kørsel skal ske gennem Kongeporten ved Bakken, der svinges til venstre ved Peter Lieps og derfra køres helt frem til Huset, som kommer længere fremme på venstre hånd.

Detaljer

Dato:
21. oktober
Tidspunkt:
18:30 - 21:00

Arrangører

Piil & Co
Under Bogen i Gentofte
Gads Forlag

Sted

Piil & Co.
Dyrehaven 7
Klampenborg, 2930 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 70 26 02 12
Hjemmeside:
https://piilogco.dk/