Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Konditori dag hos Piil & Co – med Mikkel Friis Holm & Rasmus Bo Bojesen

19. februar @ 14:00 - 17:00

Smag og oplev konditori-håndværket hos Piil & Co.

Kom og smag på vores konditori
Piil & Co vil gerne invitere dig, din familie og dine venner med på en rejse til sødmens- og sanselighedens verden, når vi åbner op for vores konditori-dag.

Her vil du få en sjælden mulighed for at smage og nyde vores søde kreationer.

Vi vil præsentere et varieret udvalg, der vil tage dig gennem forskellige typer og former for kager – sprøde, svampede, krydrede m.m.

Det kommer du til at smage!
Der vil f.eks. være scones, profiteroles, Sarah Bernard kager, flødeboller, citrontærter, mazarinkager med inspiration fra skoven og selvfølgelig Oialla chokolade desserter.

Det er Maj-Brith Reffeldt, som står for vores konditori. Maj-Brith balancerer dygtigt mellem smag, sanslighed og kreativitet, når hun fremstiller kager og søde sager. Kagerne leveres og nydes dagligt hos Piil & Co og rundt i København b.la. hos Perch’s The Salon og på Hotel Bella Sky.

Sans for chokolade
Senere på dagen, vil Mikkel Friis Holm (Friis-Holm chokolade) og Rasmus Bo Bojesen (Oialla chokolade) fortælle om cacao-bønnens mange kvaliteter og om vejen og processen, der skal til før at en cacao-bønne bliver til chokolade. Hertil får I selvfølgelig en masse forskellig chokolade at smage – I flere forskellige former.

Vi ses i Dyrehaven!
Vi glæder os til at tage dig med på en rejse i den estiske og smagsrige verden af kager og chokolade. Der vil selvfølgelig også være kaffe, te og vand til fri afbenyttelse.

Pris per. person
kr. 275,-

Tilmelding sker gennem knappen nedenfor.

Find vej til Piil & Co.
Benytter I offentlig transport, at der er ca. 10 min. gang til og fra Klampenborg Station.

Kommer I i egen bil, er der gode parkeringsforhold ved Klampenborg Station og Dyrehavsbakken.

Kommer I hertil i bil med handicapskilt, er det tilladt at køre helt til døren, og parkere bagved huset mod søen.

Tilladt kørsel skal ske gennem Kongeporten ved Bakken, der svinges til venstre ved Peter Lieps og derfra køres helt frem til Huset, som kommer længere fremme på venstre hånd.

Om Maj-Brith Reffeldt
Maj-Brith Reffeldt er udlært kok og konditor siden 2010.

Hendes spidskompetence er indenfor smag og kreativitet. Til dagligt står hun bag de flere hundrede kager, som Piil & Co sælger til alle dele af kongeriet.

Maj-Brith har gennem årene udviklet sit tag om konditor -og mad-kunsten hos bl.a Løgismose, Ingolfs Ka
ffebar, Hotel Hesselet og Fifty Fifty Sushi. 

Om Rasmus Bo Bojesen
Rasmus har en fortid med mad, restauranter, selskaber og ikke mindst kager og chokolade. Henover årene er det blevet til en dagligdag med gæster og mad senest i Tårnet på Christiansborg, på Axelborg overfor Tivoli i København.

I Experimentarium og Operaen. Og tidligere på Louisiana og i Tivoli. Fælles for alle stederne har været at de har haft en særlig skønhed og charme.

Om Mikkel Friis-Holm
Mikkel Friis-Holm er kok, og har arbejdet for eller med nogle af de dygtigste kokke i Danmark og San Francisco.

I 2008 begyndte Friis-Holm at producere chokolade af bønner i absolut topklasse fra Nicaragua og Honduras og har fra begyndelsen været at finde blandt verdens bedste chokoladeproducenter. I 2014 blev Friis-Holm Chokolade A/S grundlagt med produktion i Hvalsø, og i sommeren 2019 blev der opført en ny fabrik i Herslev.

Detaljer

Dato:
19. februar
Tidspunkt:
14:00 - 17:00

Arrangør

Piil & Co
Telefon:
+45 70 26 02 12
E-mail:
booking@piilogco.dk
Hjemmeside:
https://piilogco.dk

Sted

Piil & Co.
Dyrehaven 7
Klampenborg, 2930 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 70 26 02 12
Hjemmeside:
https://piilogco.dk/