Bryllupskager fra Piil & Co.

En kage er ikke bare en kage … specielt ikke jeres bryllupskage….Den ærekærhed, det håndværk og den præcission som det kræver at udfører kagen – den har vi.

BestilSe vores udvalg

Smag, Smag & Smag

Bryllupskager

Hos Piil & Co er vi dedikeret til at serverer produkter og oplevelser af så høj en kvalitet, som vi kan få det. Og vores bryllupskager er ingen undtagelse.

Et er stilen og overraskelsen af kagen – derudover arbejder vi selvfølgelig med smag – som I selvfølgelig har indflydelse på!
Nedenfor kan læse om vores to idéforslag.

Chokolade
Er baseret på vores prisvindende chokolade – Oialla, der stammer fra Amazon junglen i Sydamerika. Chokoladen komplimenteres med et indlæg af frisk havtorn, gulerod og vaniljecreme. Bunden er sprød af knuste vafler og hasselnødder, samlede mellem chokolade.

Derefter er kagen overtrukket med marcipan.

Hyldeblomst & hindbær
Vi har valgt dejlige, danske hyldeblomster og lavet dem om til en fantastisk hyldeblomst mousse. Denne mousse blandes med danske hindbær og karamelisserede æbler, der samles mellem saftige og luftige lagkagebunde.

Derefter overtrækkes kagen med marcipan.

 

Ved du lige hvordan du vil have det..?

Hvis I ved lige præcis, hvordan jeres bryllupskage skal være – så er vi klar til at lytte.
Hos Piil & Co er vi dedikeret til at skabe den perfekte bryllupskage til jer. Vi vil derfor meget gerne høre jeres bud og sammen skabe den perfekte dessert til jeres store dag.

Lad os mødes
Det er oftest nemmest at mødes og få lagt en plan. Har I allerede et par ideer vil vi selvfølgelig meget gerne mødes og høre dem.
Klik på knappen nedefor og fortæl os lidt om hvilken bryllupskage, I drømmer om. Vi vender tilbage til jer hurtigst muligt.

Hvad koster det?
Som udgangspunkt er prisen 95,- DKK per. person for de kager, vi præsentere her. Derudover kommer transport og opsætning – Såfremt I ønsker dette.

Chokolade eller hyldeblomst?

Følgende er forslag – og det som falder i manges smag.

Chokolade bryllupskage

Vores prisvindene Oialla chokolade – bare i mousse-form med et indlæg af frisk havtorn og glulerod, vanilje creme og på en sprød bund med knuste vafler og hasselnødder, samlede mellem chokoladebunde og overtrukket med marcipan.

Hyldeblomst & hindbær bryllupskage

hyldeblomst mousse med indlæg af danske hindbær og karamelisserede æbler samlede mellem saftige lagkagebunde og overtrukket med marcipan.

Kontakt os

Så kan vi sammen skabe din drømme bryllupskage.

Skovbaren

Åbningstider

LØRDAG
11.00 – 17.00

SØNDAG
11.00 – 17.00

Restauranten

Åbningstider

ONSDAG
11.00 – 16.30

TORSDAG
11.00 – 16.30

FREDAG
11.00 – 16.30

LØRDAG
11.00 – 16.30

SØNDAG
11.00 – 16.30

Modtag vores nyhedsbrev

Få besked om kommende arrangementer, events og særlige tilbud.