Bryllupskager fra Piil & Co.

En kage er ikke bare en kage … specielt ikke jeres bryllupskage….Den ærekærhed, det håndværk og den præcission som det kræver at udfører kagen – den har vi.

BestilSe vores udvalg

Smag, Smag & Smag

Bryllupskager

Hos Piil & Co er vi dedikeret til at servere produkter og oplevelser af så høj en kvalitet, som overhovedet muligt. Og vores bryllupskager er ingen undtagelse.

Et er stilen og overraskelsen af kagen – derudover arbejder vi med et stærkt fokus på smag – som I selvfølgelig har indflydelse på!
Nedenfor kan I læse om vores to idéforslag.

Chokolade
Er baseret på vores egen prisvindende økologiske chokolade – Oialla, der stammer fra Amazon junglen i Sydamerika. Chokoladen komplimenteres med et indlæg af frisk havtorn, gulerod og vaniljecreme. Bunden er sprød af knuste vafler og hasselnødder, samlet mellem chokolade.

Derefter er kagen overtrukket med marcipan.

Hyldeblomst & hindbær
Vi har valgt dejlige, danske hyldeblomster og lavet dem om til en fantastisk hyldeblomstmousse. Denne mousse blandes med danske hindbær og karameliserede æbler, der samles mellem saftige og luftige lagkagebunde.

Derefter overtrækkes kagen med marcipan.

 

Ved du lige hvordan du vil have det..?

Hvis I ved lige præcis, hvordan jeres bryllupskage skal være – så er vi klar til at lytte.
Hos Piil & Co er vi dedikeret til at skabe den perfekte bryllupskage til jer. Vi vil derfor meget gerne høre jeres forslag, så vi sammen kan skabe den perfekte kage til jeres store dag.

Lad os mødes
Det er oftest nemmest at mødes og få lagt en plan. Har I allerede et par ideer vil vi selvfølgelig meget gerne mødes og høre om dem.
Klik på knappen nedenfor og fortæl os lidt om hvilken bryllupskage, I drømmer om. Vi vender tilbage til jer hurtigst muligt.

Hvad koster det?
Som udgangspunkt er prisen 95,- DKK pr. person for de kager, vi præsenterer her. Derudover kommer transport og opsætning – Såfremt I ønsker dette.

Chokolade eller hyldeblomst?

Følgende er forslag.

Chokolade bryllupskage

Vores egen prisvindene økologiske  Oialla chokolade – bare i mousse-form med et lag af frisk havtorn og gulerod, vaniljecreme og på en sprød bund med knuste vafler og hasselnødder, samlet mellem chokoladebunde og overtrukket med marcipan.

Hyldeblomst & hindbær bryllupskage

Hyldeblomstmousse med lag af danske hindbær og karameliserede æbler samlet mellem saftige lagkagebunde og overtrukket med marcipan.

Kontakt os

Så kan vi sammen skabe din drømme bryllupskage.

Skovbaren

Åbningstider

LØRDAG
11.00 – 16.00

SØNDAG
11.00 – 16.00

Modtag vores nyhedsbrev

Få besked om kommende arrangementer, events og særlige tilbud.