Arrangementer

Vildt, Svampe og Brunst i september.

Hver måned holder vi spændende, lærerige og velsmagende arrangementer og madkurser hos Piil & Co. Læs mere og tilmeld dig nedenfor

Det sker i september

Vildtkøkken

Dato: den 11. og 12. september 16.30. Vi mødes i Restaurant Piil og Co.

Kom med i køkkenet og mød naturvejleder Jes Aagaard, køkkenchef Bilal Ibrahim og traktør Rasmus Bo Bojesen. 

Når en jæger skære en hjort op og deler kødet op i muskler eller dele, så kaldes det en forlægning. Denne aften kan du se Naturvejleder Jes Aagaard forlægge en ung hjort, så den går fra hel krop til de udskæringer du finder i køledisken. Du vil høre om, hvordan de forskellige stykker anvendes og få ideer til marinader, tatar og tilberedning.

Kl. ca. 19.00 spiser vi sammen – 2 dejlige retter inspireret af temaet og et par glas vin. Aftenen slutter kl. 22.00.

Pris 495,-

Svampemiddag – En svamp er ikke bare en svamp

Dato: den 18. og 19. september kl. 18.00. Vi mødes i Restaurant Piil og Co.

Det er september og svampene vælter op af skovbunden. For nogle er skovens svampe omgærdet af nydelse når de bliver hentet i kurv, medens det for andre er frygt for at plukke noget der er farligt og giftig.

Naturvejleder Jes Aagaard har til denne aften fundet 5 fede og 5 farlige svampe.(hvis de altså er til at finde i skoven) Vi bliver bragt ind i hans verden af svampe – historier, erfaring og tips.

Vi spiser sammen kl. ca. 19 – 2 retter med svampe og et par glas vin.
Aftenen slutter kl. 22.00

Pris 495,-

Brunsttur og efterfølgende middag

Dato: den 24., 25. og 26. september kl. 17.00. Vi mødes i Restaurant Piil og Co.

Turen vil være en vandring i den sydlige del af Dyrehaven, hvor vi eftersøger nogle af de store brølende kronhjorte og de mange hinder.
Høje brøl, mærkelige lugte og flotte hjorte med store gevirer, som kæmper om hunhjortenes gunst. Turen vil blive krydret med farverige fortællinger fra Dyrehavens alenlange historie. Hør bl.a. om de to engelske soldater der løb med hele pengekisten i 1807, eller da kong Chr. V. blev mulet af en hjort.

Turens varighed ca. 2 timer. Længde 4-5 km. Kom i praktisk beklædning og gode vandresko.

Klokken 19.00 er vi tilbage i Piil & Co og spiser middag sammen –
2 dejlige retter inspireret af temaet og et par glas vin. Aftenen slutter kl. 22.00

Pris 495,-

Skovbaren

Åbningstider

Åbner 17. august

LØRDAG
11:00 – 16:00

SØNDAG
11:00 – 16:00

Restauranten

Åbningstider

Åbner lørdag den
31.8 kl. 12.00

LØRDAG
12:00 – 16:00

SØNDAG
12:00 – 16:00

Få nyheder

Få besked om kommende arrangementer f.eks. Chokoladeuge, Mortensaften og teatermenuer mv. I nyhedsbrevet skrives også om særlige fordele for trofaste gæster.

Tak for din tilmelding